Naast bestaande machines van C-TECH Machines welke aanpast worden aan uw specifieke wensen, bestaat er bij C-TECH Machines ook de mogelijkheid om een nieuwe machine in samenspraak te ontwikkelen. Onze engineers hebben jarenlange ervaring in het uitwerken van oplossingen voor alle mogelijke vraagstukken. De kwaliteit die prioriteit heeft bij ons zal u herkent u in het eindresultaat. Bij machine engineering kunt u denken aan mechanische ontwikkeling, maar ook turn-key oplossingen zijn mogelijk. Wij beschikken over alle facetten van machinebouw onder één dak. Hebt u een idee of een product maar geen machine? Zijn de specificaties van uw product veranderd of heeft uw machine een te lage performance?

Wij ontwerpen en bouwen klant specifieke machines in eigen huis of passen uw machine aan, zowel mechanisch, elektrisch als programma technisch. Onze praktische inslag samen met onze jarenlange ervaring, kennis van normen en standaards zorgen voor betrouwbare machines.

Van onschatbare waarde voor de continuïteit van uw productieproces is de bedrijfszekerheid van uw installatie. Door het juiste preventieve onderhoud uit te voeren, wordt het productieproces positief beïnvloed. Met de gespecialiseerde onderhoudsmonteurs van C-TECH Machines wordt dit onderhoud correct uitgevoerd en blijft uw machine optimaal presteren. Belangrijk om te weten is dat wij u een servicecontract op maat kunnen bieden.

Ook kunnen wij u telefonische ondersteuning geven of een online modemverbinding opstarten, zodat we op afstand uw probleem kunnen tackelen.Paneelbouw is een discipline binnen C-TECH waar klant specifiek besturingen worden vervaardigd. Onze engineers stellen in samenspraak met u een tekeningenpakket op met gebruik van de nieuwste tekenprogramma’s. Na het engineeren is de afdeling paneelbouw de volgende stap. Hier worden de schakelkasten voorzien van de verschillende componenten en bedrading. In al onze kasten worden hoogwaardige producten gebruikt. Gebruik van klant specifieke merken behoort ook tot de mogelijkheden.

Is de mechanica van een installatie nog in orde, maar is de besturing is verouderd? Dan kunnen wij uw besturingssysteem upgraden of vernieuwen, waarbij u profiteert van onze kennis van de nieuwste technieken. Voordat de besturing onze werkplaats verlaat is deze uitvoerig getest en indien gewenst zijn de frequentieregelaars voorzien van parameters